Jaguar Maastricht
 

Jaguar aanbiedingen

JAGUAR F-PACE P400e limited ediTion

 

Een perfecte combinatie van rijke uitrusting, efficiënte prestaties en aangenaam klantvoordeel.

Jaguar i-pace ev320

De Jaguar I-PACE, onze eerste volledig elektrische SUV, combineert een design van wereldklasse met de prestaties van een sportauto, inclusief een acceleratie in 4,8 seconden van 0-100 km/h. En dat doet hij bijna geluidloos en zonder uitlaatemissies. Financial Lease vanaf € 499 per maand. 

ontdek de I-PACE EV320

Ontdek onze volledig elektrische en phev modellen

Een elektrische of hybride Jaguar is in de eerste plaats een Jaguar. Op de route naar een toekomst die duurzamer en verantwoorder is, voldoet ons programma elektrische en Plug-in Hybrid SUV’s aan al uw rijwensen. Dynamisch, luxueus en efficiënt – elk model biedt standaard Jaguar’s legendarische sportauto-DNA om u een onvergelijkbare rijbeleving te bieden. Er is al een Jaguar PACE-model vanaf € 499 per maand*.


Bekijk EV & PHEVs

 

*Disclaimer: Het zakelijke financieringsaanbod betreft een Financial Lease via Jaguar Land Rover Financial Services, handelsnaam van FCA Capital Nederland B.V. Financieringsvoorbeeld op basis van 60 maanden, 20.000 km per jaar, aanbetaling en slottermijn. Informeer bij ons naar de actieperiode, voorwaarden en een passende offerte. Wijzigingen en fouten voorbehouden.