Jaguar Maastricht
 
ELEKTRISCHE EN HYBRIDE AUTO'S JAGUAR

Elektrische en hybride auto's jaguar

Een elektrische of hybride Jaguar is in de eerste plaats een Jaguar. Op de route naar een toekomst die duurzamer en verantwoorder is, voldoet ons programma elektrische en Plug-in Hybrid SUV’s aan al uw rijwensen. Dynamisch, luxueus en efficiënt – elk model biedt standaard Jaguar’s legendarische sportauto-DNA om u een onvergelijkbare rijbeleving te bieden. Er is al een Jaguar PACE-model vanaf € 519 per maand*.

VOLLEDIG ELEKTRISCHE MODELLEN (BEV)

JAGUAR I-PACE

De Jaguar I-PACE, onze eerste volledig elektrische SUV, combineert een design van wereldklasse met de prestaties van een sportauto, inclusief een acceleratie in 4,8 seconden van 0-100 km/h. En dat doet hij bijna geluidloos en zonder uitlaatemissies. Financial Lease vanaf € 519 per maand.

ontdek de I-Pace
ELEKTRISCHE EN HYBRIDE AUTO'S JAGUAR

PLUG-IN HYBRID MODELLEN (PHEV)

 

ELEKTRISCHE EN HYBRIDE AUTO'S JAGUAR

jaguar e-pace

 

Alle voordelen van een Plug-in Hybrid met het gebruiksgemak van een compacte SUV. Jaguar's E-PACE biedt een unieke combinatie van prachtig design, wendbare handling en dynamisch rijgedrag. Financial Lease vanaf € 519 per maand*.

ELEKTRISCHE EN HYBRIDE AUTO'S JAGUAR

jaguar f-pace

 

Onze luxueuze performance-SUV biedt een opwindende combinatie van Plug-in Hybrid-efficiency, praktisch en functioneel gebruiksgemak, spectaculair design en sportief rijgedrag. Financial Lease vanaf € 649 per maand*.

Ontdek de F-PACE PHEV


ELEKTRISCHE EN HYBRIDE AUTO'S JAGUAR

JAGUAR F-PACE P400E LIMITED EDITION

Een perfecte combinatie van rijke uitrusting, efficiënte prestaties en aangenaam klantvoordeel.

Ontdek limited edition
Direct rijden? bekijk hier onze voorraadmodellen!

Wij hebben altijd auto's van verschillende modellen op voorraad zodat u snel een nieuwe Jaguar kunt rijden. 


ontdek voorraadmodellen
ELEKTRISCHE EN HYBRIDE AUTO'S JAGUAR

 

*Disclaimer: Het zakelijke financieringsaanbod betreft een Financial Lease via Jaguar Land Rover Financial Services, handelsnaam van FCA Capital Nederland B.V. Financieringsvoorbeeld op basis van 60 maanden, 20.000 km per jaar, aanbetaling en slottermijn. Informeer bij ons naar de actieperiode, voorwaarden en een passende offerte. Wijzigingen en fouten voorbehouden.