A&M Group Jaguar Maastricht
 
E-PACE PHEV: ONTWORPEN VOOR EFFICIENCY

E-pace phev: ontworpen voor efficiency

Met de nieuwste Plug-in Hybride-technologie voor de E-PACE maakt u autorijden nog efficiënter. Rijd kortere ritten tot 55 km volledig elektrisch en geniet voor lange ritten van de grote actieradius die de zeer efficiënte benzinemotor mogelijk maakt. 

Met grote elektrische actieradius en snel op te laden, dus u hoeft nog maar zelden te tanken. Geniet tijdens elke rit van het stille en luxueuze interieur; een oase van rust in het drukke verkeer. Daarbij biedt het nieuwe en intuïtieve Pivi Pro-infotainmentsysteem het summum van gebruiksgemak. 

Jaguar e-pace p300e phev

 

Standaard is de 227 kW/309 pk sterke E-PACE R-Dynamic P300e PHEV zeer rijk uitgerust. Voorbeelden zijn:

• Automatische transmissie 

• All Wheel Drive 

• 12-voudig elektrisch verstelbare sportstoelen 

• Stoelbekleding in DuoLeather 

• Pivi Pro-infotainmentsysteem met 11,4” touchscreen 

• Connected Navigation navigatiesysteem 

• DAB+-tuner 

• Apple CarPlay® & Android Auto™ 

• 18” lichtmetalen velgen 

• All Surface Progress Control 

• Adaptive Surface Response & Jaguar Drive Control 

• Park Distance Control vóór & achter 

• Achteruitrijcamera 

• Lane Keeping Assist 

• Traffic Sign Recognition en Adaptive Speed Limiter 

 

De E-PACE P300e PHEV is beschikbaar vanaf € 66.165 of kies voor Financial Lease vanaf € 519 per maand*.

 

 

plan een proefrit
E-PACE PHEV: ONTWORPEN VOOR EFFICIENCY

E-PACE PHEV: ONTWORPEN VOOR EFFICIENCY

KRACHTIG EN EFFICIËNT

Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV)-technologie voegt een fluisterstille, elektrische aandrijflijn toe aan de dynamische prestaties van de Jaguar E-PACE. De combinatie van benzine- en elektromotor biedt naast alle voordelen van emissievrij elektrisch rijden ook de grote actieradius van een brandstoftank. De P300e biedt een gecombineerd vermogen van 227 kW/309 pk en is daarmee de krachtigste aandrijving voor de E-PACE.

E-PACE PHEV: ONTWORPEN VOOR EFFICIENCY

TOT 53 KM ELEKTRISCH RIJDEN

De accu van de Jaguar E-PACE PHEV heeft een capaciteit van 15 kWh en maakt in volledig opgeladen toestand een elektrische actieradius tot 55 km mogelijk. Daarmee kunnen de meeste stadsritten geheel emissievrij worden afgelegd. Met een gecombineerd WLTP brandstofverbruik vanaf 2,0 l/100 km en gecombineerde CO2-emissies vanaf 44 g/km is de PHEV bovendien de schoonste en zuinigste E-PACE ooit.

Download brochure

E-PACE PHEV: ONTWORPEN VOOR EFFICIENCY

GEAVANCEERDE AANDRIJVING

De E-PACE P300e PHEV is niet alleen standaard uitgerust met een automatische transmissie, maar ook met All Wheel Drive vierwielaandrijving. De zelfverzekerde rijeigenschappen op de weg garanderen een dynamisch en wendbaar riigedrag. Ook presteert de auto onder alle weersomstandigheden betrouwbaar en veilig. Geavanceerde technologieën als All Surface Progress Control en Adaptive Surface Response zorgen voor optimale prestaties op elke ondergrond.

E-PACE PHEV: ONTWORPEN VOOR EFFICIENCY

RIJKE UITRUSTING

 

De Jaguar E-PACE P300e PHEV is rijk uitgerust, inclusief een groot aantal innovatieve technologieën. Voorbeelden zijn het nieuwste Pivi Pro-infotainmentsysteem, 18” lichtmetalen velgen, Park Distance Control vóór & achter, achteruitrijcamera en Secure Tracker, ons toonaangevende track & trace alarmsysteem.

 

Plan een proefrit

 

 

 

 

AANTREKKELIJKE LEASEMOGELIJKHEDEN

Met al zijn sterke punten is de Jaguar E-PACE PHEV beslist het ontdekken waard. Via de links op deze pagina kunt u niet alleen een proefrit aanvragen, maar ook uw auto configureren of een dealer zoeken. Om u alvast een indicatie te geven van de maandlasten, vindt u hieronder vanafprijzen voor de verschillende financiële mogelijkheden via onze eigen leaseproviders. Daarbij is Financial Lease interessant voor als u de auto privé rijdt. Voor zakelijke rijders zijn zowel Financial Lease als Operational Lease aantrekkelijke oplossingen. Daarbij is het wellicht interessant om te weten dat de E-PACE PHEV een netto bijtelling heeft vanaf € 553 per maand. 

Consumentenprijs vanaf € 66.165

Financial Lease vanaf € 519 excl. BTW per maand*

Operational Lease: op aanvraag via button hieronder

Netto bijtelling vanaf € 553 excl. BTW per maand**

offerte aanvragen
E-PACE PHEV: ONTWORPEN VOOR EFFICIENCY

 

*Disclaimer: Het zakelijke financieringsaanbod betreft een Financial Lease via Jaguar Land Rover Financial Services, handelsnaam van FCA Capital Nederland B.V. Financieringsvoorbeeld op basis van 60 maanden, 20.000 km per jaar, aanbetaling en slottermijn. Informeer bij ons naar de actieperiode, voorwaarden en een passende offerte. Wijzigingen en fouten voorbehouden.

**Op basis van de hoogste belastingschijf 2021 (49,50 %), een fiscale waarde van € 60.918 en een bijtelling van 22%.