A&M Group Jaguar Maastricht
 

Maak van 'een' Jaguar 'uw' Jaguar

Bekijk alle accessoires

Jaguar Accessoires

U bent de trotse eigenaar van een Jaguar. U heeft gekozen voor een prachtig design en functionaliteit. Om al uw ritten, inclusief woon-werkverkeer, nog uitzonderlijker te maken, hebben wij voor u een uitgebreid programma aan originele accessoires ontwikkeld voor uw Jaguar. Hiermee kunt u uw Jaguar bij aankoop, maar ook later, individualiseren en volledig aan uw wensen aanpassen. Zo kunt u van ‘een’ Jaguar ‘uw’ Jaguar maken.  U kunt kiezen uit het brede scala aan accessoires voor elk type Jaguar. 

Click and play - tablet houder

De afneembare tablethouder kan makkelijk in verschillende hoeken worden gekanteld voor comfortabel entertainment achterin. Er zijn diverse houders voor diverse tablets. 

Bekijk accessoires

Dwarsdragers

Deze specifiek voor uw auto ontworpen, vergrendelbare dwarsdragers maken het mogelijk om alle dakdrager accessoires uit ons programma te monteren, zoals een bagage box, fietsdrager en ski-/ snowboarddragers. 

Bekijk accessoires

Lichtmetalen velgen

Voor alle type Jaguars zijn er diverse velgen beschikbaar waaronder deze 20" lichtmetalen velg met 5 dubbele spaken 'Style 5070' met Diamond Turned & Technical Grey Finish

Bekijk accessoires

Rubberen bagagevloermatten

Deze mat van hoogwaardige kwaliteit is ontworpen om uw kofferbak optimaal te beschermen. De mat is licht en onverslijtbaar en kan makkelijk worden verwijderd om schoon te maken. 

Bekijk accessoires

 

Maak uw Jaguar nog persoonlijker door de kleinste details te personaliseren. Voor onder andere de F-PACE, F-TYPE, E-PACE, I-PACE, XE, XF, XF SPORTBRAKE en XJ zijn er tal van mogelijkheden, van interieur tot exterieur. 

Op originele Jaguar-accessoires die binnen een maand of 1500 kilometer na de eerste onderhoudsbeurt (wat het eerst van toepassing is) door een erkende reparateur, zoals Jaguar Maastricht, worden gemonteerd, zijn alle voorwaarden en termijnen van voertuiggarantie van toepassing. 

 

Bekijk hier alle mogelijkheden

Accessoires voor u

De echte Jaguar ‘spirit’ gaat veel verder dan alleen onze auto’s. Van sleutelhangers tot overhemden en poloshirts. De nieuwe Jaguar Collection een afspiegeling van onze Britse merkwaarden en onze passie voor het creëren van fantastische auto’s. Ontdek nu deze unieke artikelen in onze branded goods shop. Voor uzelf of als cadeau voor iemand die uw passie voor ons merk deelt. 

Bekijk Branded Goods shop