A&M Group Jaguar Maastricht
 

Geniet optimaal van uw airco door hem te onderhouden

Maak werkplaatsafspraak

Airco service

Wist u dat de airco een auto niet onderhoudsvrij is? Veel mensen denken van wel. Het wordt aanbevolen om uw airco jaarlijks te onderhouden. Bij Jaguar Land Rover bent u hier aan het juiste adres. Met de airco service en airco reinigingsmogelijkheden voorkomt u bijvoorbeeld vervelende geurtjes.

Airco service Jaguar Maastricht

Rijden met een niet goed werkende airco zorgt voor veel ongemakken. In de zomer kan het erg warm in uw Jaguar zijn en in de winter juist enorm koud of kunt het condens van uw ramen niet verwijderen. Laat uw airconditioning daarom geregeld door Jaguar Land Rover Maastricht controleren met de airco service. Hierdoor voorkomt u schade aan uw airco. Het airco systeem van uw Jaguar is namelijk gevuld met airco vloeistof, ook wel koudemiddel genoemd. Gemiddeld ‘ontsnapt’ zo’n 8% uit het systeem. Indien uw airco te weinig koudemiddel bevat ontstaat er slijtage.

Bij een airco onderhoudsbeurt wordt dit grondig nagekeken daarnaast wordt er gecheckt op eventuele lekkages en er wordt gekeken of alle componenten nog goed werken. Hierdoor weet u zeker dat uw airco weer klaar is voor gebruik en kunt u schade vermijden. 

De prijs voor een onderhoudsbeurt voor het aircosysteem van uw Jaguar is afhankelijk van het systeem. De prijzen starten vanaf: €149,- inclusief btw. Deze behandeling kan uiteraard in combinatie met een reguliere onderhoudsbeurt worden uitgevoerd. 

Plan airco onderhoudsbeurt in

Laat uw airco reinigen

Niets is zo vervelend dan nare geurtjes uit de ventilatieroosters van uw Jaguar. Het is daarom belangrijk om uw airco 1 x per jaar te laten reinigen. Dit is naast de airco service (onderhoudsbeurt). Door een speciale ultrasoon reiniging die Jaguar Land Rover Maastricht kan uitvoeren, worden alle luchtkanalen gereinigd van onder andere micro-organismen die zich hebben genesteld in het koelsysteem. Hiermee verdwijnen de eventuele vervelende geurtjes en ruikt de airco van uw Jaguar weer als nieuw! 

De prijs om de airco van uw Jaguar te laten reinigen en een geurbehandeling kost: €59,- inclusief btw. Deze behandeling kan uiteraard in combinatie met een reguliere onderhoudsbeurt worden uitgevoerd. 

Plan airco reinigingsbeurt in