A&M Group Jaguar Maastricht
 

Maak een afspraak voor uw APK

Maak werkplaatsafspraak

APK

Beschikt u over een Jaguar en is de tijd weer aangebroken dat uw auto een APK moet ondergaan? Dan heeft u waarschijnlijk geen zin om ellendig lang te zoeken naar een geschikte partij die dit kan uitvoeren. U bent dan ook van harte welkom bij de Jaguar Land Rover dealer van Limburg, namelijk in Maastricht. 

Hoe vaak moet mijn jaguar APK?

Uw auto moet gekeurd worden bij een RDW erkend APK-bedrijf. Jaguar Land Rover Maastricht is zo’n type bedrijf. APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en wordt uitgevoerd om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.

Hoe vaak uw Jaguar gekeurd moet worden en wanneer deze keuring is staat in het APK schema. De keuringsfrequentie is afhankelijk van de brandstof waar uw Jaguar op rijdt. Rijdt u op benzine? Dan geldt de 4-2-2-1 regel. De eerste keuring van de auto moet 4 jaar na de eerste toelating van de auto plaatsvinden. Hierna twee keer na 2 jaar en dan om het jaar. Heeft uw Jaguar of Land Rover een dieselmotor? Dan geldt de 3-1-1-1 regel. Dan is de eerste APK 3 jaar na de eerste toelating van de auto. Daarna om het jaar.

Zorg ervoor dat u op tijd uw Jaguar laat keuren, anders kunt u een boete ontvangen van de politie of de RDW. 

Maak hier uw afspraak voor de APK

De kosten van de apk 

Bij Jaguar Land Rover Maastricht heeft u de mogelijkheid om de APK te combineren met een onderhoudsbeurt of andere afspraak bij ons in de garage. Uw voordeel? Uw Jaguar staat maar één keer in de garage en gaat in een topconditie de APK in. De kosten voor een APK zijn €90,75 inclusief BTW.

Heeft u een vraag over de APK van uw auto? Of wilt u een afspraak maken bij ons in de werkplaats? 

Neem contact op met Jaguar Maastricht