A&M Group Jaguar Maastricht
 

Banden en bandenhotel. De beste zorg voor uw banden. 

Maak werkplaatsafspraak

Banden

Om optimaal te kunnen genieten van uw Jaguar is het goed om uw banden regelmatig te onderhouden. Hierdoor creëert u betere prestaties en hoger rijcomfort. Maar daarnaast verlengt u de levensduur van uw banden en rijdt u met een veilig gevoel rond. Bij Jaguar Maastricht kunt u terecht voor onder andere vakkundig advies over originele Jaguar zomer- en winterbanden, het wisselen van uw banden en u kunt deze opslaan in ons bandenhotel. 

JAGUAR ZOMER- EN WINTERBANDEN

Zodra de buitentemperatuur onder de 7º C komt, adviseren wij u om uw zomerbanden naar winterbanden te wisselen. Via onze werkplaatsafspraken planner kunt u een afspraak inplannen voor het wisselen van uw zomer- en winterwielen. Naast het wisselen van wielen heeft Jaguar Maastricht veel kennis en ervaring op het gebied van wielensets en originele Jaguar banden en kunnen wij u hierin adviseren. 

Voor het optimale rijdgedrag dienen de banden afgestemd te zijn op een aantal factoren en omstandigheden. Denk hierbij aan uw rijgedrag, de ondergrond en het seizoen. Neem contact op met een van onze Service Adviseurs en laat u adviseren wat het beste bij u en uw Jaguar past. 

 

Lees meer over zomer- & winterbanden

BANDENHOTEL

In de lente, zomer en herfst rijdt u waarschijnlijk op zomerbanden en in de winter op winterbanden. Dit betekent dat u twee keer per jaar uw banden laat wisselen. Erg vervelend als u de zware banden van uw Jaguar zelf mee moet nemen naar onze werkplaats. Daarom bieden wij u de service aan dat wij uw banden of complete wielen set kunnen opslaan in ons bandenhotel.

Hierdoor heeft u thuis geen banden in de weg liggen, liggen uw banden altijd op tijd klaar voor montage, bent u verzekerd tegen verlies, diefstal en brand en het belangrijkste; bent u van alle gemakken voorzien en regelen wij alles voor u! 

 

Lees meer over ons bandenhotel

Maak werkplaatsafspraak om uw banden te wisselen