A&M Group Jaguar Maastricht
 

Uw banden opslaan in het Jaguar Maastricht bandenhotel?

Maak werkplaatsafspraak

Bandenhotel

Zodra de buitentemperatuur onder de 7º C komt, adviseren wij u om uw zomerbanden naar winterbanden te wisselen. Het rijden op winterbanden komt ten goede aan de veiligheid van u en uw passagiers. Wij kunnen ons voorstellen dat het niet optimaal is om zelf met uw zomer- of winterbanden te gaan sjouwen en hebben daarom de mogelijkheid om uw banden op te slaan in het bandenhotel van Jaguar Land Rover Maastricht. 

Voordelen

In ons bandenhotel slaan wij uw zomer- en winterbanden veilig en onder de ideale condities op. Dit geldt zowel voor banden met als zonder velg. Op deze manier blijven uw zomer- en/ of winterbanden of wielensets in perfecte staat en weet u zeker dat u veilig de weg op kan. De voordelen:

  • Thuis geen banden in de weg

  • Geen gesleep met banden

  • Ideale omstandigheden voor uw banden – uw banden liggen in een donkere en koele ruimte

  • Uw banden liggen klaar voor montage op tijd en plaats van uw afspraak

  • Banden zijn verzekerd tegen verlies, diefstal en brand
Neem contact op

Hoe gaat het in zijn werk?

U maakt een afspraak bij Jaguar Maastricht om uw banden te laten wisselen. U geeft hierbij aan dat uw banden zijn opgeslagen in het bandenhotel. Hierna controleert Jaguar Maastricht uw banden nauwkeurig. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Het kan namelijk zijn dat uw banden zijn versleten. Indien dit zo is wordt er vooraf met u contact opgenomen en wordt u op passende wijze geadviseerd over de verdere gang van zaken. Als uw Jaguar binnen wordt gebracht voor de wisselbeurt demonteren wij uw oude set en monteren wij uw opgeslagen set. Uw wielen set worden hierbij gereinigd en gebalanceerd.

Het opslaan van uw banden in ons bandenhotel kost €42,35,- per seizoen inclusief btw. Dit is inclusief 2 x per jaar het wisselen van uw banden, het controleren van uw banden en het schoonmaken van uw banden. Voor meer informatie over het Bandenhotel van Jaguar Maastricht. 

Neem contact op