A&M Group Jaguar Maastricht
 

Maak gebruik van onze haal- en brengservice

Plan afspraak

Haal- en brengservice

 

Beschikt u over een Jaguar en moet deze naar de garage voor onderhoud of reparatie? Dan moet u maar net tijd hebben in uw agenda om de auto naar de garage te brengen. Bij Jaguar Land Rover Maastricht kunt u gebruik maken van de haal- en brengservice. Wij halen uw auto op en brengen hem nadat hij in de garage is geweest weer bij u terug. Handig toch?

 

plan uw afspraak met haal- en brengservice

HAAL- EN BRENGSERVICE JAGUAR MAASTRICHT

Zodra u gebruik wilt maken van onze haal- en brengservice kunt u dit meteen aangeven als u uw afspraak in de werkplaats inplant. U geeft aan ons aan waar we de auto kunnen ophalen en wij zorgen ervoor dat we bij u zijn op het afgesproken tijdstip. De auto wordt na de onderhoudsbeurt, reparatie of ander onderhoud weer naar u toe gebracht. De locatie wordt samen met u besproken. Dit kan op uw werk, bij uw thuis of op een andere locatie zijn. We streven ernaar om uw Jaguar altijd dezelfde dag nog terug te brengen. Of dit lukt ligt aan het onderhoud of de reparatie die verricht moet worden. Lukt ons dit niet dan nemen wij contact op. 

Plan uw afspraak

DE TARIEVEN EN VERVANGEND VERVOER

Onze haal- en brengservice geldt voor iedereen die een afspraak bij onze werkplaats wilt maken of heeft gemaakt. De kosten voor deze dienst zijn afhankelijk van waar de auto opgehaald wordt. Baalt u ervan dat u niet mobiel bent als uw auto in de garage staat? Dan kunnen wij ook een vervangend vervoersmiddel achterlaten als we de auto komen ophalen. U krijgt dan een auto die gelijkwaardig is aan die van u. Wilt u meer weten over de voorwaarden? 

Meer informatie over vervangend vervoer