A&M Group Jaguar Maastricht
 

Houd uw Jaguar zo lang mogelijk mooi

Maak een afspraak

Lakverzegeling

De uitstraling van de lak van uw Jaguar gaat in de loop der jaren door steenslag en weersinvloeden achteruit. De lak wordt matter en de kleur vervaagt wat. Een goede oplossing hiervoor is het aanbrengen van lakverzegeling of een coating. Een coating is een harde en sterke beschermlaag die uw Jaguar langdurig zal beschermen.

Bij Jaguar Land Rover Maastricht werken wij voor de lakverzegeling samen met BRILA-Coating. BRILA-Coating is een van de best geteste coatings met geavanceerde technologie. De coatings van BRILA zijn 100% in-organische (glas)coatings op basis van pure silica die ervoor zorgt dat uw Jaguar op de best mogelijke manier beschermd wordt. Wanneer uw Jaguar beschermd is met een BRILA coating, is deze zeer eenvoudig en snel te wassen met een PH-neutrale shampoo en is deze gemakkelijk te onderhouden met een los verkrijgbare onderhoud set.

 Bij BRILA zijn er diverse mogelijkheden voor lakverzegeling, aangepast aan uw wensen en behoeften. Onderstaand ziet u een overzicht van de mogelijkheden en de verschillen tussen de varianten. Heeft u hier vragen over neem dan contact op met de Service Adviseurs van Jaguar Land Rover Maastricht. 

 

Neem contact op

Body glascoating

Met een body glascoating zorg u ervoor dat uw Land Rover op de best mogelijk manier wordt beschermd tegen uv-straling, vervuiling en zure regen. Deze beschermlaag geeft een mooie en diepe glans aan de lak van uw auto en zorgt ervoor dat er geen vuil en water kan hechten aan de lak. De lakbescherming van BRILA biedt u de mogelijkheid om jarenlang van uw auto in showroomstaat te kunnen genieten. 

window glascoating

Door het aanbrengen van een raamcoating heeft u de volgende voordelen: het is water- en vuilafstotend, het beschermd tegen het bevriezen van uw ruiten, u heeft helderder zicht en u heeft beter zicht wanneer het hard regent. 

Wheelcoating

Dankzij de BRILA wielcoating kan remstof niet hechten en makkelijk worden verwijderd en is het wiel hittebestendig

Intorior coating

BRILA interieurcoating verwijdert niet alleen tijdelijk bacteriën en geuren maar bied een permanente bescherming tegen bacteriën, nare geuren en schimmel. 

Mogelijkheden en prijzen

Bij BRILA zijn er twee mogelijke varianten voor het uitvoeren van bovenstaande coating mogelijkheden. Zie onderstaand het overzicht wat het verschil is tussen de twee lakverzegeling varianten: 

Plan afspraak