A&M Group Jaguar Maastricht
 

Bij schade is slechts één ding belangrijk: het perfect verhelpen ervan

Maak werkplaatsafspraak

schadeherstel

Bij schade is slechts één ding belangrijk: het perfect verhelpen ervan. Bij Jaguar Land Rover Maastricht bent u voor schadeherstel aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis om uw Jaguar weer als nieuw te maken. U kunt bij ons terecht voor compleet schadeherstel, lakschade herstellen, autoruit reparatie of autoruit vervanging, uitdeuken zonder spuiten of interieur schadeherstel. 

Vakmanschap

Bij Jaguar Land Rover Maastricht werken schade experts die door Jaguar zijn opgeleid. Daarbij hebben ze beschikking over gespecialiseerde gereedschappen en (meet)apparatuur. Hierdoor garanderen wij bij een Jaguar met fabrieksgarantie dat zowel de 6 jaar carrosseriegarantie als de 3 jaar lakgarantie onverminderd van kracht blijven. En ook op de schadereparatie zélf heeft u uiteraard Jaguar garantie. De werkzaamheden die binnen de schadeafdeling van Jaguar Land Rover Maastricht worden uitgevoerd zijn onder andere:

  • Uitdeuken zonder spuiten - dit is mogelijk bij kleine schades. Hierbij brengt onze schade expert nauwkeurig het metaal van uw Jaguar weer terug in originele vorm.

  • Compleet schadeherstel – heeft u grote schade aan uw Jaguar? Ook dit kan door Jaguar Maastricht met de modernste technieken hersteld worden.

  

  • Schade aan uw velg – heeft u een (kleine) schade aan uw velg? Dit kunnen wij vakkundig repareren voor u – uw velg is weer als nieuw. 

  • Ruitvervanging of ruitreparatie – heeft u een sterretje of scheur in uw ruit? Dit kan gerepareerd worden door uw ruit te vervangen of door uw ruit te repareren. Tevens zorgen we ervoor dat de camera’s en sensoren, welke achter de voorruit gepositioneerd zijn, na reparatie opnieuw gekalibreerd worden.

  • Interieur schadeherstel – heeft u schade aan de bekleding of dashboard van uw Jaguar bespreek dan de mogelijkheden.

 

Afspraak plannen

Bij het laten maken van schade komen veel procedures aan bod. Dit nemen wij graag voor u uit handen, zodat u uw tijd en aandacht aan belangrijkere zaken kunt besteken. U maakt een afspraak bij Jaguar Land Rover Maastricht. Het verdere werk, zoals de afwikkeling van de schade, contact met uw verzekeringsmaatschappij, taxatie en financiële afhandeling, verzorgen wij voor u. Wij garanderen u dat de restwaarde van uw auto behouden blijft na de reparatie en doen alles in goed overleg. Daarnaast wordt er (gratis) een vervangend vervoer auto aangeboden.  

 

De kosten van een schade zijn afhankelijk van de grootte van de schade. Laat hiervoor eerst een vrijblijvende calculatie opmaken door onze schade expert.