A&M Group Jaguar Maastricht
 

Mobiel blijven terwijl uw Jaguar in de werkplaats staat? Maak gebruik van vervangend vervoer.

plan werkplaatsafspraak

Vervangend vervoer

 

Gaat u een afspraak maken in de werkplaats bij Jaguar Land Rover Maastricht of heeft u dat toevallig al gedaan? Dan staat uw auto binnenkort in de garage. Wilt u graag mobiel blijven? Maak dan gebruik van ons vervangend vervoer. U kunt bij Jaguar Land Rover Maastricht een auto huren die gelijkwaardig is aan die van u terwijl uw Jaguar bij ons in de garage staat.

 

 

VOORWAARDEN EN KOSTEN VERVANGEND VERVOER

Bij Jaguar Land Rover Maastricht kunnen wij altijd vervangend vervoer voor u inzetten. Met het vervangend vervoer proberen wij altijd een gelijkwaardige auto voor u in te zetten. De kosten die hierbij komen kijken:

  • Brandstofkosten berekent op basis van tankinhoud aanvang/retour
  • 100 vrije kilometers per dag. Boven de 100 gereden kilometers: €0,30 per km incl. btw. 

 Wilt u gebruik maken van vervangend vervoer? Dan vragen wij u om dit bij uw afspraak te vermelden of met ons contact op te nemen als u al een werkplaatsafspraak heeft gemaakt

 

Plan vervangend vervoer

Vervangend vervoer leaseauto

Rijdt u een leaseauto? Dan kan het zijn dat het leasebedrijf vervangend vervoer voor u regelt of dat er andere regels aan verbonden zijn. Met veel leasebedrijven hebben wij afspraken lopen. Twijfelt u of heeft u vragen? Dan vragen wij u om contact op te nemen met de leasemaatschappij of met ons. Wij of de leasemaatschappij helpen u dan verder zodat u mobiel bent als uw Jaguar bij ons in de garage staat. 

 

Neem contact op met ons

Haal- en brengservice 

Heeft u geen interesse in vervangend vervoer, maar wordt het planning technisch moeilijk om uw Jaguar naar de garage te brengen? Maak dan gebruik van onze haal en brengservice. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om zelf de auto te halen en te brengen, kunnen wij uw auto op komen halen. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat uw auto bijvoorbeeld thuis of op uw werk wordt opgehaald en netjes weer terug wordt gebracht. Heeft u interesse in vervangend vervoer?

 

Meer informatie haal- en brengservice