A&M Group Jaguar Maastricht
 

Welkom bij Jaguar Maastricht

Over Jaguar Maastricht

 

Sinds maart 2019 mogen wij ons trotse Jaguar Land Rover Maastricht dealer voor regio Limburg noemen. Naast Jaguar dealer zijn wij in Maastricht ook officieël Land Rover dealer . Het nieuwe pand van Jaguar Land Rover Maastricht is in juli 2020 officieel geopend. Het pand is gebouwd volgens de hoogste standaarden van beide merken. Zowel de werkplaats als de showroom is voorzien van veel glas waardoor het 'open keuken' principe volledig wordt toegepast. In totaal telt de locatie meer dan 4.300 vierkante meter vloeroppervlakte. Bekijk de timelapse van de nieuwbouw

 

Aanbod nieuw & goedgekeurd

Bij Jaguar Maastricht kunt u terecht voor  een groot aanbod aan Jaguar (en Land Rover) gelegenheden , uiteraard worden deze tweedehandse geleverd met fantastische service en zijn deze voorzien van het Goedgekeurde garantielabel. Hiermee bent u verzekerd dat uw tweedehandse Jaguar een originele Nederlandse Jaguar is, altijd het juiste onderhoud heeft gehad en is voorzien van de juiste alarmsystemen. 

 

Bekijk aanbod

Werkplaats afspraak 

Bent u al een trotse eigenaar van een Jaguar en bent u op zoek naar de beste onderhoud? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. U maakt gemakkelijk en snel een  afspraak voor onderhoud . Naast de reguliere onderhoudsbeurten bent u ook bij ons aan het juiste adres voor: airco service, APK, zomer- en winterbanden, navigatie updates, schade herstel en diverse lakverzegeling behandelingen. 

 

Afspraak onderhoud

Team Jaguar Maastricht

Heeft u ergens anders vragen over of wilt u contact opnemen met een van onze verkopers? Maak dan kennis met ons fantastische team  dat voor u klaar staat! Klik op 'verkoop', 'service' of 'beheer' om kennis te maken met het team. 

Jaguar Maastricht is onderdeel van PGZ - de specialist in het premium automotive segment van Noord-Brabant en Limburg. Kijk voor meer informatie en de onderliggende bedrijven op de website van  PGZ .

Wij zien u graag in onze showroom! 

 

Team Jaguar Maastricht